Koen Crucke DB 24
Binnenkijken bij Koen Crucke

Koen Crucke

De Haan

quote up
Het hele team van Dagmar Buysse heeft ervoor gezorgd dat onze verwachtingen overtroffen werden.

Hoe het begon. 

Koen Crucke: “In ons appartement hadden we nog een oude badkamer met een douche en een ligbad. Maar ik neem bijna nooit een bad, dus dat stond eigenlijk in de weg. Ik stelde aan mijn echtgenoot Jan voor om dat bad te laten weghalen en te vervangen door een inloopdouche. Ok, laten we naar Dagmar Buysse in Gent gaan, zei Jan. En dat hebben we gedaan. Voor Dagmar heb ik een paar geleden een radiospot in het Gents ingesproken en ingezongen. We kenden elkaar dus al een beetje.” 

Ervaring in de toonzaal

“In de toonzaal werden we meteen super ontvangen. Meestal weet ik wat ik moet doen als ik een toonzaal of een winkel binnenkom, maar nu was ik wat overdonderd door alles wat ik zag. Gelukkig was Dominique er, een van de badkamerexperten van Dagmar Buysse. Ze loodste ons door de toonzaal en toonde ons alle mogelijkheden. Verschillende soorten douches, verschillende kranen, heel veel tegels… Op basis van een opmeting bij ons thuis heeft ze dan een fantastisch ontwerp gemaakt voor een volledig nieuwe badkamer. Zo zijn we voor een volledige badkamerrenovatie gegaan.” 

Vlotte werken

“De werken verliepen heel vlot. Op voorhand kregen we een planning doorgestuurd en daar heeft iedereen zich aan gehouden. En Tom, de projectleider, leidde alles in goede banen. Mijn man is productieleider geweest in NT Gent en hij zei dat Tom een kei is in zijn vak. Dat wil wel wat zeggen, hoor. Alle vakmensen waren trouwens heel vriendelijk en ze werkten heel proper. Zo was er eigenlijk geen overlast. Ze waren zelfs drie dagen te vroeg klaar, meer kan je toch niet wensen? Voor mij was het perfect, want ik zat in een heel drukke periode, met dagelijkse optredens.” 

Geen zorgen

“Tijdens de werken kreeg ik van Jan bijna dagelijks foto’s en filmpjes doorgestuurd van de werken. Alle vakmensen kwamen ‘s ochtends aan op het afgesproken uur en waren ‘s avonds op tijd ook weer weg. En heel belangrijk: alles werd altijd proper achtergelaten. Tja, zo hoefden we ons geen zorgen te maken natuurlijk.”

Trots op het geheel

“Ik ben trots op het geheel van onze badkamer, alles past bij elkaar. We hebben inbouwkasten en schuiven die opengaan door er gewoon op te drukken. Alles is weggestopt, je ziet alleen de dingen die je wil zien, zoals in een chique hotel. Het meest geniet ik van onze regendouche. Het is fantastisch om eronder te staan, het water dat over je loopt in een mooie straal… ik word er elke keer weer goedgezind van. De ideale omstandigheden om eens lekker luid te zingen (lacht)”

Verwachtingen overtroffen

“Ik kan iedereen aanraden om hun oude badkamer door Dagmar Buysse te laten renoveren. Waarom? Omdat alles perfect verloopt zoals het afgesproken is. Meer nog, ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Iedereen die hier binnenkomt, laat ik onze badkamer zien. Kom eens kijken, zeg ik dan. Iedereen vindt het prachtig!”

 

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Iedereen die hier binnenkomt, laat ik onze badkamer zien. Kom eens kijken, zeg ik dan. Iedereen vindt het prachtig!