DB Mveraart 5 van 38
Marilyn

Marylin Veraart

Gent

quote up
Via via kwam Marilyn bij Dagmar Buysse terecht voor haar badkamerrenovatie. Die keuze heeft ze zich zeker niet beklaagd.

Getuigenis Marilyn Vervaart

Eind vorig jaar kocht Marilyn een appartement in Gent, in een wooncomplex uit 1979. De oude badkamer was maar klein en donker en had een lelijk blauw behang. Al snel was het voor haar duidelijk dat een totaalrenovatie de enige optie was. Via via kwam ze bij Dagmar Buysse terecht en dat heeft ze zich zeker niet beklaagd. Kijk mee binnen in de nieuwe badkamer van Marilyn!
Warm welkom in de toonzaal

“Het begon allemaal bij een vriend van mij. Die kende iemand met een heel goede ervaring met Dagmar Buysse. Ik ben dan naar de toonzaal in Gent geweest en ik werd daar meteen heel warm ontvangen. De badkamerexpert leidde me rond, toonde me verschillende badkamers en badkamerstijlen en luisterde naar mijn wensen. Want ik had wel wat ideeën in mijn hoofd (lacht). Ik wilde een moderne badkamer die tegelijk praktisch was. Al snel liet de badkamerexpert me in een 3D-ontwerp enkele mogelijkheden zien voor mijn badkamer. Vanaf het eerste contact met Dagmar Buysse had ik een heel goed gevoel.”

Meteen opgelost

“Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er iets misloopt tijdens een renovatie. Zo was de doucheslang wel erg kort. Maar ik moest maar één telefoontje doen naar de projectleider en hopla, er werd een ander snoer besteld en geplaatst. Veel mensen hadden mij op voorhand gewaarschuwd: er gaan dingen mislopen, de renovatie gaat langer duren dan verwacht… Bij mij was dat helemaal niet het geval. Gelukkig maar!”

Trots op mijn metrotegels

“Waar ik het meest trots op ben? Mijn metrotegels vind ik super geslaagd. Zeker met die zwarte voegen, dat past heel mooi bij de zwarte kranen, het zwart in het douchescherm en de zwarte stopcontacten en schakelaars. Als vrienden hier voor het eerst op bezoek komen, dan schrikken ze enorm. Zeker als ze de vorige badkamer gezien hebben. Het contrast is enorm.”

Kaarsje aan en genieten in bad

“Ik geniet enorm van mijn nieuw bad. Ik ben zo blij dat het gelukt is om een bad te installeren in zo’n kleine badkamer. Hoedje af voor de badkamerexpert van Dagmar Buysse! Kaarsje aansteken, muziekje op en dan languit genieten… Ik vind het heerlijk!”

Helemaal mijn ding

“De badkamer is helemaal mijn ding geworden, in de stijl die ik voor ogen had en de beschikbare ruimte is dan ook nog eens optimaal benut. En we zijn binnen het vooropgestelde budget gebleven! Valt het op dat ik heel tevreden ben over de samenwerking met Dagmar Buysse? (lacht)”

Maak een afspraak voor een opmeting bij jou thuis

Laat je inspireren door onze realisaties

Waar ik het meest trots op ben? Mijn metrotegels vind ik super geslaagd. De zwarte voegen passen perfect bij de andere zwarte elementen in mijn badkamer.