3 min leestijd

Hansgrohe select – voor plezier met één druk op de knop

Geïnspireerd door knopjes die het leven eenvoudiger maken, zoals een lichtknop, een muis en de start-stop-knop in de auto, heeft Hansgrohe een eenvoudige en geniale knop voor de handdouche ontwikkeld. Ondertussen siert deze knop ook de Raindance douches en wordt die zelfs voorzien op thermostaatkranen.

Geschreven door Dagmar Buysse. – 24 juni 2014

nieuws 14 06 24 2

Handdouches – gewoon omschakelen en genieten

Naast de beleving van drie verschillende straalsoorten zorgt bij de Raindance handdouche nu ook Select voor plezier met één druk op de knop. Daarbij maakt de Select knop niet alleen de bediening van de Raindance handdouche heel eenvoudig, hij heeft onze designers ook nieuwe perspectieven voor de vormgeving geboden en bijvoorbeeld de variant met zachte, afgeronde hoeken mogelijk gemaakt. Klein of groot, rond of hoekig, volledig in chroom of glanzend chroom met witte straalschijf, voor iedere smaak is er de passende douche. En natuurlijk denken we ook aan het milieu: de EcoSmart variant reduceert dankzij een intelligente debietbegrenzing het waterverbruik met maximaal 60 %.

Hoofddouches – een goed gevoel komt van boven

Zelfs aan de Hansgrohe hoofddouches kan de straalsoort met één druk op de knop worden geselecteerd. Bijvoorbeeld de krachtige doucheregen Rain om shampoo uit te spoelen of RainAir, de straal om van te genieten. Zo veelzijdig de douchebeleving is, zo veelzijdig zijn ook de hoofddouches: van klassiek rond tot modern met ronde hoeken, geheel in chroom of glanzend chroom met witte straalschijf. Daarnaast zijn ze aan de buitenkant voorzien van een elegante, subtiele chroom ring, een hogere luxe rand en een aantrekkelijke golfstructuur. En om ervoor te zorgen dat mooie dingen ook lang mooi blijven, is de straalschijf afneembaar en eenvoudig te reinigen. Naast de QuickClean functie aan de siliconen noppen.

nieuws 14 06 24 3
nieuws 14 06 24 4

De veilige manier om het plezier te regelen

Met één druk op de knop wordt de douche aan- en uitgezet. De thermostaat houdt de douchetemperatuur mooi constant. Want dat is het kenmerk van veilig doucheplezier.

De Select technologie zorgt ervoor dat de weg naar de favoriete straal nu ook voor wat betreft de thermostaat bijzonder comfortabel en veilig is. En dat zelfs al voordat de thermostaat wordt aangezet. Tenslotte past de ShowerTablet Select bij de renovatie op de bestaande wateraansluitingen. Gewoon de doucheset erbij kiezen – en u kunt gaan genieten. De ShowerTablet Select past op alle Hansgrohe douchesets en biedt dankzij de constante douchetemperatuur een bijzonder aangenaam en veilig douchegenoegen.

Vrijheid met één druk op de knop

Met Metris® Select wordt koken nog makkelijker: een slimme knop zorgt ervoor dat het arbeidsproces niet hoeft te worden onderbroken om het water aan en uit te zetten. Vanaf nu wordt alles nog makkelijker – met één druk op de knop.

Lekker kokkerellen is altijd leuk. Na een lange werkdag kook je een lekkere maaltijd voor je gezin of je kookt gezellig samen met vrienden. Koken wordt nu nog leuker met de nieuwe Select keukenmengkranen met Select knop voorop aan het uiteinde. Deze knop kan als het ware tussendoor worden ingedrukt en zet het water aan en uit zonder het arbeidsproces onnodig te onderbreken. En omdat de Select knop ook met de handrug of elleboog kan worden bediend, blijft de mengkraan schoon. Ook als u dus net vieze handen hebt. De kraan dichtdoen tussen de karweitjes door wordt zo veel eenvoudiger en het water- en energieverbruik wordt tot een minimum beperkt. En voor dit extra keukencomfort is overigens geen stroom of andere apparatuur onder het werkblad nodig: de knop werkt volledig mechanisch. Echt eenvoudig.

nieuws 14 06 24 5