2 min leestijd

Infraroodcabine in mijn badkamer

De voordelen van een infraroodcabine zijn enorm. Er wordt veel over geschreven, en de onderzoeken over de heilzame werking van infrarood zijn heel positief.

Geschreven door Dagmar Buysse. – 4 juni 2014

De voordelen van een infraroodcabine zijn enorm.
Er wordt veel over geschreven, en de onderzoeken over de heilzame werking van infrarood zijn heel positief. Het is veruit mijn favoriete vorm van wellness in de badkamer.

Ikzelf kan er enorm van genieten om te relaxen in mijn infraroodcabine.
Na een middag werken in de tuin, een sportprestatie of een drukke werkdag maak ik hier graag tijd voor.

Alhoewel de infraroodstralen direct hun werk doen zodra de cabineaangezet wordt, wacht ik liever 10 minuten tot het er al goed warm begint te worden.
Dan neem ik plaats op de verwarmde zitbank en kom ik volledig tot rust. De warmte komt heel zacht over (niet zo hevig en heet als een klassieke Finse sauna).

Een groot voordeel van een infraroodcabine is dat men er gerust een boek kan in lezen. Zelfs een tablet of smartphone kan probleemloos meegenomen worden in de cabine.

Soms gebruik ik die rustige tijd om Facebook af te schuimen of om muziek te beluisteren vanop m’n smartphone.
Meestal lees ik een paar hoofdstukken in een boek. Compleet relax!

Infrarood cabine

Ontdek de knappe infraroodcabines van het merk Helo bij Dagmar Buysse. U kan ze komen bekijken én testen in onze toonzaal.

Een van onze medewerkers zal u graag uitleg geven en samen met u kijken hoe zo een infraroodcabine geïntegreerd kan worden in uw badkamer, of op een andere plaats in uw woning.

De mensen van Dagmar Buysse zijn echte specialisten in wellness en badkamers. U mag een voortreffelijke service verwachten!

Mensen in de toonzaal

In onze toonzalen in Gent vertellen onze specialisten je er graag alles over. Kom zeker langs!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Heb je een project in gedachten? Bekijk onze realisaties en wie weet vind je een realisatie terug dat jij ook wilt. Gaande van badkamers met schuin dak tot het ombouwen van een garage tot badkamer.

Ontdek ook ons gratis E-book over badkamerrenovatie
Meer informatie? Download ons eigen e-book over badkamerrenovatie. 
Samengesteld door onze jarenlange ervaring, boordevol tips en tricks voor je eigen projecten. 

badkamerrenovatie van a tot z

Conclusie

Overweeg je een badkamerrenovatie in je appartement? Zeker doen. Je comfort én de waarde van je appartement zal alleen maar stijgen. Heb je geen zin in veel geregel of gedoe? Ga dan zeker eens langs bij Dagmar Buysse en luister naar onze aanpak. Van propere werken tot een projectleider die alles nauwgezet opvolgt: zo geniet je van een zorgeloze badkamerrenovatie.