3 min leestijd

5 voordelen van een bezoek aan de toonzaal van Dagmar Buysse

De toonzaal van Dagmar Buysse in Gent is gemakkelijk bereikbaar, ruim, licht en aangenaam om in rond te wandelen. Wat houdt je tegen om ons een bezoekje te brengen?

Geschreven door Dagmar Buysse. – 25 maart 2024

 

1) De ideale eerste stap

Ben je klaar om je oude badkamer te vervangen door een nieuw exemplaar? Een bezoek aan onze toonzaal is dé ideale manier om inspiratie op te doen. Je ontdekt er meer dan 40 verschillende badkameropstellingen en je kan tegels, douches, baden en andere materialen van dichtbij bekijken en aanraken. Zo kom je op je eigen tempo te weten wat er wel of niet in je plannen past.

126 DSC 5895 copy

2) Maak meteen de juiste keuzes

Wellicht heb je mooie badkamers gespot bij vrienden, op Instagram of in magazines. Zo weet je welke stijl je leuk vindt en ben je er al uit of je een inloopdouche wilt of een vrijstaand bad. Maar je zal nog veel meer keuzes moeten maken. Ga je voor tegels of een ander materiaal om je badkamer af te werken? Welke wastafel kies je? Hoeveel opbergruimte heb je nodig? Wil je een nis om je badkamerproducten mooi weg te zetten? De beste manier om deze keuzes te maken is een bezoek aan onze toonzaal. Want daar zie je de oplossingen voor je ogen tot leven komen.

5 WAS4207

3) Laat je verrassen 

Hoe hard je Pinterest ook hebt afgeschuimd, een bezoek aan onze toonzaal is altijd inspirerend. Je ontdekt mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Een keramisch tablet dat perfect bij je favoriete opbouwlavabo past, de langwerpige tegels die je nostalgisch doen terugdenken aan de badkamer van je kindertijd, een inloopdouche met daarin een handig bankje… Zo stel je stap voor stap je droombadkamer samen.

6 WAS4208
47 WAS4250
148 DSC 5917 2

4)  Het beursgevoel 365 dagen op een jaar

Veel mensen trekken naar een bouw- of renovatiebeurs alvorens ze aan een vernieuwing van een badkamer beginnen. In onze toonzaal geniet je het hele jaar door van die beurservaring. Want onze badkamerexperten staan steeds voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Als rasechte experten kunnen ze de mogelijkheden bij je thuis heel goed inschatten. In onze toonzaal zijn er plekjes genoeg om rustig in gesprek te gaan. We voorzien graag een lekkere kop koffie of een frisdrank. Heb je al schetsen of een moodboard gemaakt? Breng ze zeker mee!

5)  Het is gewoon leuk!

Of je nu met je partner komt, of met het hele gezin… een bezoek aan onze toonzaal is een leuke uitstap. Samen kom je te weten wat je graag ziet en wat niets voor jou is. Terwijl je ontdekking na ontdekking doet, voel je de motivatie voor een nieuwe badkamer alleen maar groeien. 

 

Wat na je bezoek?

Heb je een goed gevoel bij ons bedrijf en bij onze badkamerexpert? Dan komen we graag langs bij je thuis voor een opmeting van je badkamer. Zo kan onze badkamerexpert een gedetailleerd (en vrijblijvend) voorstel uitwerken, mét een 3D-ontwerp, zodat je je nieuwe badkamer voor je ogen tot leven ziet komen. 

Zet ons adres (Antwerpsesteenweg 693, Gent) in je gps, parkeer je wagen op onze gratis parking (daar waar de gele badkamereend je verwelkomt) en neem de roltrap naar boven. Laat je badkameravontuur beginnen!

Kan je niet wachten? 

Bekijk deze leuke video over onze toonzaal.