2 min leestijd

‘Voor en na’ badkamer om bij weg te dromen

Laat je inspireren door deze badkamer, voor en na. Ben je helemaal uitgekeken op je huidige badkamer en wil je dringend werk maken van die badkamerrenovatie? De kans is groot dat je geen flauw idee hebt van de mogelijkheden in de beschikbare ruimte. Hoe kan die kleurloze, gedateerde, overvolle – vul zelf in – badkamer er wel mooi, elegant en eigentijds uitzien? Deze ‘voor en na’ beelden zetten je beslist op weg.

20 februari 2024

Spectaculaire ‘voor en na’ beelden

Danny De Puydt klopte aan bij Dagmar Buysse om zijn gedateerde badkamer onder handen te nemen. De barbieroze badkamer met donkerblauwe vloertegels wilde hij vervangen door een lichte en praktische badkamer met een inloopdouche en veel ruimte. 

Het oude bad maakte plaats voor een ruime inloopdouche, afgewerkt met lichte tegels. Deze tegels zijn een volkeramische versie van een kalksteen uit Sardinië. Dit geeft de badkamer een bijzonder en verfijnd karakter. In de nieuwe badkamer kozen de klant en Dagmar Buysse voor tijdloos design. Op die manier behoudt de ruimte jarenlang een elegante uitstraling.

Zitbank in de inloopdouche

Door een comfortabele zitbank toe te voegen in de douche gaan we voor een combinatie van luxe en comfort. De bank is ideaal om even te gaan zitten tijdens een douche en is natuurlijk ook een uitstekende plek om je douchespullen op te zetten. Ook de voorzetwand aan het toilet biedt opbergruimte. Ontspanning staat duidelijk centraal in deze badkamer. Elk element is geselecteerd om bij te dragen aan de algemene sfeer van de ruimte.

De nieuwe radiator hebben we voorzien van een beugel om handdoeken op te hangen. Zo genieten de bewoners van heerlijke warme handdoeken als ze uit de douche stappen. De enkele lavabo hebben we vervangen door een badkamermeubel met twee wasbakken. Naast deze opvallende veranderingen, hebben we ook het toilet vernieuwd en gezorgd voor nieuwe elektrische infrastructuur. Zo is deze nieuwe badkamer niet alleen visueel aantrekkelijk, maar is Patrick ook zeker van jarenlang comfort.

Ben je benieuwd hoe we jouw oude badkamer kunnen omtoveren in een nieuwe, elegante en tijdloze ruimte? Wil je even spectaculaire ‘voor en na’ beelden kunnen tonen aan vrienden en familie? 

Maak je afspraak voor een vrijblijvende opmeting bij je thuis of bereken de richtprijs van jouw badkamerrenovatie in enkele vragen